seri teh dhe prerëse sharre diamanti

  • PCD Saw Blade Series

    Seria e tehut të sharrës PCD

    Seria e tehut të sharrës PCD.Veglat me majë PCD janë të përshtatshme për përpunimin e materialeve të bëra nga njeriu, si p.sh., MDF, parket laminat, metale të ndryshme plastike dhe me ngjyra.Seria e tehut të sharrës PCD Seria e veglave prerëse të PCD.Seria e tehut të sharrës së drurit PCD.Seri PCD V-Cutter Seri PCD me bit të drejtë.Tehët e sharrës PCD të serisë së tehut të sharrës bluarëse të përdorura për prerjen me PCD.Diamanti me majë për jetëgjatësi më të madhe përdorimi dhe funksionim më të butë.Vegla prerëse PCD Përdoren kryesisht për prerjen e metaleve me ngjyra...

Na dërgoni mesazhin tuaj: