Tulaga tau maketi ma le atina'e o uili olo taimane

O le uili vili taimane o se meafaigaluega taimane faʻapipiʻi uʻamea o lona vaega taimane o loʻo faʻapipiʻiina pe malulu i luga o le tino autu o le uamea (poʻo isi uamea, e pei o le alumini) uili olo, lea e masani ona foliga mai o se ipu.O uili taimane e masani ona faʻapipiʻi i luga o mea faʻapipiʻi sima e olo ai mea faufale e pei o sima, maamora ma maamora.
O le lipoti suʻesuʻe e tuʻufaʻatasia le auʻiliʻiliga o mea eseese e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o maketi.E aofia ai aga, faʻalavelave ma faʻamalosi malosi e suia ai le maketi i se auala lelei pe leaga.O lenei vaega o loʻo tuʻuina atu ai foi le tele o vaega eseese o maketi ma talosaga e ono aʻafia ai le maketi i le lumanaʻi.O fa'amatalaga au'ili'ili e fa'avae i luga o aga o lo'o iai nei ma fa'ailoga iloga fa'asolopito.O lenei vaega o loʻo tuʻuina atu ai foi se auʻiliʻiliga o le maketi o le lalolagi ma le gaosiga o ituaiga taʻitasi mai le 2015 i le 2026. O lenei vaega o loʻo taʻua ai foi le gaosiga o itulagi taʻitasi mai le 2015 i le 2026. O tau mo ituaiga taʻitasi o loʻo aofia i le lipoti mai le 2015 i le 2026, tagata gaosi oloa. mai le 2015 i le 2020, itulagi mai le 2015 i le 2020, ma le tau o le lalolagi mai le 2015 i le 2026.
O se iloiloga atoatoa o tapulaʻa o loʻo i totonu o le lipoti na faia, faʻatusatusa ma le avetaʻavale, ma tuʻu ai le avanoa mo fuafuaga faʻataʻatia.O mea taua e faʻafefe ai le tuputupu aʻe o le maketi e taua tele, aua e malamalama o nei mea taua o le a mamanuina auala taʻavale eseese ina ia mafai ai ona faoa avanoa lelei o loʻo i ai i le faʻatupulaia o maketi.E le gata i lea, o se malamalamaaga loloto o manatu o tagata tomai faapitoa i maketi sa faia ina ia malamalama atili i le maketi.
O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se iloiloga loloto o le tuputupu aʻe ma isi vaega o le maketi taimane olo uili ipu maketi i itulagi taua, e aofia ai le Iunaite Setete, Kanata, Siamani, Farani, le Malo Tele, Italia, Rusia, Saina, Iapani, Korea i Saute. , Taiuani, Asia i Sautesasae, Mekisiko ma Pasila, ma isi.O itulagi autu o loʻo aofia i le lipoti o Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika ma Latina Amerika.


Taimi meli: Nov-27-2020

Auina mai lau savali ia i matou: