Серии на сечило и секач за пила со дијамант

  • PCD Saw Blade Series

    PCD Saw Blade Series

    PCD Saw Blade Series.Алатите со врвови од PCD се погодни за обработка на вештачки материјали како што се честички, МДФ, ламинат, разни пластични и обоени метали.Серија на сечилото за пила PCD Серија на алатки за сечење на PCD.Серии на сечилото на сечилото за дрво пила PCD.PCD V-Cutter серија PCD директни битови серија.Сечила за пила од серијата за брусење на PCD што се користат за сечење со PCD.Дијамант со врв за подобрен век на употреба и понепречено работење.Алати за сечење PCD Примарно се користат за сечење на обоени метали...

Испратете ни ја вашата порака: